-
Preparate din carne de porc , Supe, ciorbe
Ciorbă coaste afumate cu cartofi si tarhon 1 porție= 2400 gr (pentru 6 persoane)
Ingrediente: cartofi, oase cu carne de porc , morcov, ceapă, ardei roșii, pătrujel, sare, piper, tarhon.
-
Preparate din carne de vită , Supe, ciorbe
Ciorbă de burtă gustoasă = 2400 gr (pentru 6 persoane)
Burtă vită, morcovi, ceapa, usturoi, gălbenuș de ou, foi de dafin, smântână, sare și piper.
Alergeni: usturoi, lactoză (se poate solicita fără smântână)
-
De post , Preparate vegetariene
Ciorbă de fasole = 2400 gr (6 porții)
Ingrediente: fasole, morcov, păstârnac, pătrunjel, mărar, ulei, ardei gras, ceapă, cimbru, bulion, sare, piper.
-
Preparate din carne de porc , Supe, ciorbe
Ciorbă de fasole cu afumătură = 2400 gr (pentru 6 persoane)
Fasole boabe, carne de porc afumată ceapă, ardei, suc de roșii, foi de dafin, ulei, verdeață proaspătă, cimbru, sare și piper.
-
De post , Preparate vegetariene
Ciorbă de legume proaspete si sanatoase 1 porție = 2400 gr (pentru 6 persoane)
Ingrediente: morcovi, păstârnac, țelină, cartofi, ardei, ceapă, pătrujel, ulei, sare, piper, bulion.
-
De post , Garnituri
Dovlecei pane | 1 porție = 1000 gr (pentru 6 persoane)
Ingrediente: dovlecel, ou, apă minerală, făină, sare, condimente.
-
De post , Garnituri
Fasole bătută | 1 porție = 1000 gr (pentru 4 persoane)
Ingrediente: fasole uscată, morcovi, țelină, pastă tomate, ceapă, usturoi, sare, piper, ulei de floarea soarelui.
Meniu
Afișez 17 - 32 din 98 de rezultate